Skip to content
Over ons

VAN REGTEREN LOGISTIEK

Welkom bij Van Regteren Logistiek, uw betrouwbare partner in koeriersdiensten, aanhangwagenvervoer en  vrachtvervoer in heel Europa. Met een diepgewortelde toewijding aan klanttevredenheid en een focus op kwaliteit, zijn wij trots op onze rol als voorloper in de logistieke sector.

**Onze Geschiedenis:**
Al jarenlang streven wij naar excellentie in transport. Onze reis begon met een eenvoudig doel – het leveren van snelle, betrouwbare en efficiënte logistieke oplossingen. Gedurende de jaren hebben we niet alleen onze dienstverlening geperfectioneerd, maar hebben we ook sterke relaties opgebouwd met onze klanten en partners.

**Onze Waarden:**
Bij Van Regteren Logistiek geloven we in transparantie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Deze kernwaarden vormen de ruggengraat van ons bedrijf en leiden al onze activiteiten. We streven ernaar om niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar deze te overtreffen.

**Onze Toewijding aan Kwaliteit:**
Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Onze vloot van voertuigen, of het nu gaat om spoedritten, aanhangwagenvervoer of vrachtvervoer, wordt zorgvuldig onderhouden en voldoet aan de hoogste normen. Ons team van professionele chauffeurs en logistieke experts is toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid en tijdige levering van uw zendingen.

**Onze Diensten:**
Of u nu behoefte heeft aan een snelle spoedlevering, extra laadruimte of betrouwbaar vrachtvervoer, Van Regteren Logistiek biedt op maat gemaakte oplossingen. Wij begrijpen dat geen logistieke behoeften hetzelfde is en streven ernaar om aan al uw specifieke wensen te voldoen.

**Onze Toekomst:**
Wij blijven investeren in innovatie en technologie om onze diensten verder te verbeteren en tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van onze klanten. De toekomst van Van Regteren Logistiek is gericht op duurzaamheid, efficiëntie en voortdurende groei, terwijl we onze positie als voorkeurspartner voor logistieke oplossingen handhaven.

Dank u voor het vertrouwen in Van Regteren Logistiek. Wij kijken ernaar uit om aan uw logistieke behoeften te voldoen en een waardevolle bijdrage te leveren aan uw zakelijk succes.

Meer dan 10 jaar ervaring

Met trots kijken we terug op 10 jaar ervaring als Van Regteren Logistiek, waar elke dag een nieuw hoofdstuk in onze reis van toewijding en excellentie begon. Gedurende deze decenniumlange reis hebben we ons gevestigd als een vertrouwde naam in de logistieke sector, met een focus op spoedritten, aanhangwagenvervoer en vrachtvervoer in de regio Drenthe.

In de afgelopen 10 jaar hebben we niet alleen groei en succes gevierd, maar ook waardevolle relaties opgebouwd met onze gewaardeerde klanten. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons in staat gesteld om een betrouwbare partner te worden voor bedrijven die afhankelijk zijn van efficiënte en tijdige logistieke oplossingen.

We hebben geleerd, geïnnoveerd en geïnvesteerd in onze mensen en technologieën om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten. Onze 10-jarige reis is een bewijs van onze veerkracht, toewijding en passie voor het leveren van logistieke diensten van topkwaliteit.

Uur per dag bereikbaar
0
Tevreden klanten
+
Landen actief
0 +
Ritten gemaakt
0 +

A.G Bellstraat 19, 7903 AD, Hoogeveen

Info@spoedkoerierdrenthe.nl

06 46 82 18 33